SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

TRAMVAY İÇİN İMZALAR ATILDI

TRAMVAY İÇİN İMZALAR ATILDI
Bu haber 11 Eylül 2020 - 9:15 'de eklendi ve 189 views kez görüntülendi.

TRAMVAY İÇİN İMZALAR ATILDI
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın önemli projeleri arasında yer alan nostaljik tramvay projesi için OKA ile belediye arasından sözleşme imzalandı.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ile birlikte, nostaljik tramvayın etüt ve fizibilite çalışmaları için sözleşme imzaladı. Belediye ile OKA arasında imzalanan sözleşme ile Amasya’ya kazandırılacak ve Başkan Sarı’nın hayali olan nostaljik tramvayın çalışmalarına başlanılmış oldu.

Başkan Sarı, “Etüt ve fizibilite çalışmalarını RAYSİMAŞ firmasının yapacağı ve finansman desteği OKA tarafından karşılanacak olan nostaljik tramvayımızın İlimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA